Cutremur de 5,3 grade pe scara Richter înregistrat în zona seismică Vrancea

Cutremur în România, în zona seismică Vrancea

În ziua de 31 Ianuarie 2020 la ora 3:26:47 (ora locală a României) s-a produs în zona seismică Vrancea, un cutremur cu magnitudinea ml 5.2 pe scara Richter, la adâncimea de 121 km. După revizuirea datelor, seismologii au revenit cu date: Magnitudine: 5,3 pe Richter, adâncime: 120 km.

Inițial, magnitudinea cutremurului a fost estimată la 5,4 și adâncimea la 126 de km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 85km E de Brasov, 96km S de Bacau, 100km NE de Ploiesti, 109km V de Galati, 111km NV de Braila, 149km N de Bucuresti, 172km NE de Pitesti, 175km SV de Iasi, 198km E de Sibiu, 214km N de Ruse

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*