CSM Unirea Slobozia a câștigat medalia de bronz în proba pe echipe a Campionatului Național de sabie

CSM Unirea Slobozia a câștigat medalia de bronz în proba pe echipe a Campionatului Național de sabie. FOTO CSM Unirea Slobozia

Medalie de bronz pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, în proba pe echipe a Campionatului Național de sabie, desfășurat la București.

George Dragomir, Răzvan Stănescu, Eduard Dragomir și Mihai Cruțu au arătat că alcătuiesc o echipă bine sudată, iar medalia de bronz obținută este pe deplin meritată.

“Am demonstrat că suntem o echipă puternică, iar pe viitor, cu siguranță, putem visa la mai mult” , a declarat antrenorul Marin Cruțu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*