Copil de 12 ani, electrocutat în triajul Gării Fetești

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost transportat la spital joi, 12 mai, după ce a fost găsit electrocutat în triajul stației CFR Fetești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, copilul a fost găsit joi după amiază, în zona unor vagoane din triajul Gării CFR Fetești, și se presupune că s-ar fi electrocutat după ce ar fi urcat pe unul dintre aceste vagoane.

Băiatul a fost găsit conștient și cooperant, însă prezenta arsuri de gradul II pe aproximativ 80 la sută din suprafață corpului. El a fost preluat de elicopterul SMURD sosit la fața locului și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*