Continuă lucrările la infrastructura stradală din Fetești

Continuă lucrările la infrastructura stradală din Fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria municipiului Fetești, prin societatea locală Drumuri Municipale, continuă lucrările la infrastructura stradală.

Astfel, echipele lucrează simultan în cartierele Fetești Gară, Vlașca și Fetești Oraș – zona Dudești, pentru reabilitarea trotuarelor de pe străzile: Bănățenilor, Mihail Sadoveanu și Călărași.

De asemenea, lucrători de la Drumuri Municipale Fetești sunt implicați în refacerea scuarului dintre cele două benzi de circulație de pe Strada Bănățenilor, precum și în montarea indicatoarelor rutiere și a butonilor reflectorizanți din intersecțiile în care vor funcționa noile semafoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*