Bărbat din București, reținut de polițiștii din Slobozia deoarece a șantajat o tânără pentru a nu face publice imagini compromițătoare cu ea

Poliția Municipiului Slobozia. FOTO G. M.
Poliția Municipiului Slobozia. FOTO G. M.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul București, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia și ulterior arestat pentru 30 de zile,  după ce ar fi șantajat o tânără din Slobozia, cerându-i sume de bani pentru a nu face  publice imagini compromițătoare cu aceasta.

“Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi avut o relație de prietenie cu tânăra din municipiul Slobozia, însă după încheierea relației acesta ar fi pretins și primit diferite sume de bani, pentru a nu publica pe rețelele sociale fotografii și imagini compromițătoare cu aceasta. Bărbatul ar fi primit prin transfer bancar de la tânără suma de 1000 de lei”, a transmis IPJ Ialomița.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj în formă continuată, fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

La data de 26 noiembrie, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*