Consiliul Judeţean Ialomiţa organizează o dezbatere publică privind proiectul bugetului județului Ialomiţa pentru anul 2024

Ședință a Consiliului Județean Ialomița. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Consiliul Judeţean Ialomiţa organizează miercuri, 07.02.2024, începând cu ora 13.30 – Sala de ședințe a instituţiei, la dezbaterea publică privind proiectul bugetului județului Ialomiţa pentru anul 2024.

Vor fi prezentate tendințele și prioritățile bugetare pe anul 2024, măsurile de încadrare în alocările bugetare și de asigurare a funcţionării la standarde de calitate a administraţiei publice judeţene și a instituţiilor publice aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean lalomița.

Invitaţii la dezbaterea publică pot prezenta propuneri, sugestii și opinii privind conţinutul proiectului de buget pe anul 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*