Consiliul Județean Ialomița: „Lucrările în curs la Spitalul Județean de Urgență Slobozia avansează conform graficelor”

Sediul Consiliului Județean Ialomița FOTO: CJ Ialomița

Șantierele deschise la Spitalul Județean de Urgență Slobozia sunt în centrul atenției autorităților județene, în contextul în care lucrările avansează conform graficelor stabilite. O echipă formată din conducerea Consiliului Județean Ialomița a efectuat o vizită de lucru pe cele patru șantiere, constatând progresele înregistrate.

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a exprimat satisfacția față de evoluția lucrărilor, anticipând cu nerăbdare finalizarea proiectului.

„Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest proiect finalizat, deoarece va aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea cetățenilor noștri. Voi continua să monitorizez îndeaproape evoluția lucrărilor și să mă asigur că spitalul va fi livrat la standarde ridicate”, a precizat el.

În prezent, numeroase saloane din incinta Spitalului Județean de Urgență Slobozia se apropie de finalizare. Clădirea noului Bloc Operator a fost izolată termic complet, iar geamurile au fost instalate. De asemenea, se desfășoară lucrări la terasa ultimului etaj și se pun în funcțiune echipamentele de tratare a aerului. În cadrul Ambulatoriului de specialitate, se montează un lift interior, iar finisajele la cel de-al treilea etaj sunt în plină desfășurare.

Administratorul Public al județului Ialomița, Alexandru Potor, prezent în vizita de lucru la spital, a declarat că finalizarea acestor proiecte va duce treptat la atingerea standardului dorit. Aceasta va oferi pacienților o infrastructură medicală de nivel superior, unde se vor desfășura servicii medicale de calitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*