Locuință din satul Orboești, distrusă într-un incendiu provocat de o lumânare lăsată aprinsă

Locuință din satul Orboești, distrusă într-un incendiu provocat de o lumânare lăsată aprinsă. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.25, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din satul Orboești, comuna Andrășești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la sosirea forțelor de intervenție focul se manifesta la nivelul acoperișului și în interiorul casei de locuit.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de la Garda de intervenție Slobozia, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a suferit atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanți ai ISU Ialomița.

Au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperiș, o bucătărie, trei camere, iar restul casei a fost inundat cu fum.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații închise, respectiv o lumânare lăsată aprinsă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*