ILnews TV: Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia: “Principalul meu obiectiv este să reclădesc încrederea omului de rând în această instituție, a Primăriei, iar dacă nu vom reuși, atunci vom avea un mandat ratat”

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare. FOTO Paul Alexe

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la ILnews TV, pentru o evaluare a activității după aproape șase luni de la preluarea mandatului. Edilul vorbește despre modul în care aparatul administrativ trebuie eficientizat și despre respectul pentru administrarea banului public, mai ales în condițiile unui buget care obligă la multe constrângeri și la o analiză atentă cu privire la prioritizarea investițiilor administrației publice locale.

Dragoș Soare consideră că o mare provocare pentru primul său mandat la conducerea primăriei municipiului Slobozia o reprezintă modul în care, împreună cu echipa pe care o conduce, de consilierii locali, va reuși să readucă încrederea cetățenilor în administrația publică locală.

Edilul povestește și cum un grup de copii l-a convins să identifice și să genereze proiecte în urma cărora vor fi amenajate cinci terenuri de joacă pentru cei mici, locuri în care tinerii din municipiu să poată practica sport. Pentru că, spune primarul, înainte de orice, copiii reprezintă prioritatea numărul unu pentru comunitatea municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*