Consiliul Județean Ialomița a stabilit preţurile medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinţei bunurilor prin arendare, pe anul 2024

Teren agricol. FOTO stevepb

Consiliul Județean Ialomița a stabilit, în cea mai recentă ședință, preţurile medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinţei bunurilor prin arendare, pe anul 2024.

În vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din arendare, pe anul 2024, se stabilesc preţurile medii ale produselor agricole, după cum urmează:

  1. a) grâu – 0,90 lei/kg;
  2. b) orz     – 0,80 lei/kg;
  3. c) rapiţă – 1,50 lei/kg;
  4. d) floarea soarelui – 1,50 lei/kg;
  5. f) porumb – 0,90 lei/kg.

Prezenta hotărâre devine obligatorie şi produce efecte începând cu data de 1 ianuarie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*