Consiliul Județean Ialomița a stabilit prețurile medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare, pe anul 2022

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Paul Alexe

Consiliul Județean Ialomița a adoptat o hotărâre privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare, pe anul 2022.

Astfel, în vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din arendare, pe anul 2022, se stabilesc prețurile medii ale produselor agricole, după cum urmează:

  1. grâu – 1,20 lei/kg;
  2. orz – 1,20 lei/kg;
  3. rapiță – 2,60 lei/kg;
  4. floarea soarelui – 2,60 lei/kg;
  5. porumb – 1,24 lei/kg.

La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea Consiliului Județean Ialomița nr. 166 din 30.08.2022 privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare, pe anul 2022. Prezenta hotărâre devine obligatorie și produce efecte începând cu data de 1 octombrie 2022.

Prezenta hotărâre se va comunica, prin grija Secretarului General al Județului Ialomița, Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești, Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița și Instituției Prefectului – Județul Ialomița, urmând să fie publicată în presa locală și pe site – ul Consiliului Județean Ialomița, secțiunea Monitorul Oficial al județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*