Consiliul Județean Ialomița a lansat o platformă web destinată promovării producătorilor locali

Consiliul Județean Ialomița a lansat platforma web www.produsinialomita.ro

Având în vedere necesitatea dezvoltării economico-sociale a județului și promovării producătorilor locali din județ nostru, Consiliul Județean Ialomița a creat platforma web www.produsinialomita.ro.

Potrivit reprezentanților instituției, obiectivul platformei este promovarea la nivel local și național a produselor specifice zonei, îmbunătățirea vânzărilor producătorilor locali prin atragerea de clienți noi și ridicarea nivelului de conştientizare privind necesitatea dezvoltării economiei locale şi tradiţionale.

Platforma conține toate detaliile producătorului, de la datele de contact până la date cu privire la produsele pe care le comercializează, făcând astfel facil accesul cumpărătorilor la consumul de produse locale. Astfel, prin accesarea platformei www.produsinialomita.ro aceștia pot să vadă care este cel mai apropiat producător local de la care pot achiziționa produse autentice sănătoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*