Consilierii locali din Slobozia, convocați în ședință extraordinară

Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Slobozia au fost convocați în ședință extraordinară, care va avea loc în 15 iulie, de la ora 16.

Ședința se va desfășura online.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

Proiect de hotărâre referitor la modificarea „Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021 – 2027” a Municipiului Slobozia, aprobată prin HCL nr. 27/27.01.2022

Proiect de hotărâre privind aprobarea operațiunilor notariale și cadastrale de alipire a trei terenuri aparţinând domeniului privat al Municipiului Slobozia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*