Consilierii județeni ialomițeni, chemați în ședință extraordinară pentru a-și alege vicepreședinții

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Ialomița a fost convoacă în ședință extraordinară pentru luni, 14 decembrie, de la ora 13.00, în Sala Europa.

Pe ordinea de zi a ședinței se află trei proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 171/09.11.2020 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Ialomița în mandatul 2020-2024;
  2. proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița;
  3. proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița.

La începutul ședinței Consiliului Județean Ialomița va avea loc și ceremonia de depunere a jurământului de consilierii județeni supleanți ale căror mandate au fost validate de Tribunalul Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*