Conacul Bolomey din Ialomița va avea website, pliante și panouri de informare. Consiliul Județean Ialomița plătește 8370 lei, unei firme din Constanța, pentru toate acestea

Conacul Bolomey. FOTO George Marinescu
Conacul Bolomey. FOTO George Marinescu

Monumentul arhitectonic care a zăcut în ruină zeci de ani are parte acum de o nouă viață. Obiectivul istoric a primit finanțare din partea Consiliului Județean Ialomița pentru servicii de marketing și promovare.

Suma totală alocată acestor servicii este de 8370 lei, iar CJ Ialomița a decis să îi plătească prin Achiziție Directă unei firme din Constanța, Lemings SRL. Cu toate că data limita a achiziției era de 6 ianuarie, Consiliul Județean Ialomița a decis să aleagă câștigătorul încă din ziua apariției anunțului de achiziție. Firma câștigătoare se ocupă cu fabricarea de construcții metalice și activități ale agențiilor de publicitate și a avut, în 2018, o cifră de afaceri de peste 1 milion lei.

Banii vor fi folosiți pentru 3 comunicate de presă necesare pentru promovarea investiției, 900 pliante A4, 2 panouri de informare mobile și crearea și întreținerea unui website.

Conacul Bolomey din localitatea ialomițeană Cosâmbești a primit o finanțare europeană de 21,8 milioane lei. În perioada interbelică, locația era preferată de nobilii bucureșteni.

Odată reabilitat, conacul va servi drept spațiu cultural multifuncțional și ar putea găzdui concerte, expoziții temporare dar și o locație folosită pentru restaurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*