Comuna ialomițeană Axintele intră în carantină după ce incidența cazurilor de coronavirus a depășit șase la mia de locuitori

Comuna Axintele intră în carantină după ce incidența cazurilor de coronavirus a depășit șase la mia de locuitori. FOTO ISU Ialomița

Comuna Axintele, împreună cu satele Bărbătescu și Horia, au intrat în carantină începând de miercuri, 29 septembrie, după ce incidența cazurilor de coronavirus a depășit șase la mia de locuitori.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, măsura a fost impusă luând în considerare situația epidemiologică pentru comuna Axintele, generată de virusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidență a cazurilor de îmbolnăvire de peste 6,82 cazuri la 1.000 de locuitori.

Astfel, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maximă, începând de miercuri, 29 septembrie, de la ora 08.00, pentru o perioadă de 14 zile, se instituie măsura de carantină zonală pentru satele Axintele, Bărbătescu și Horia din comuna Axintele, județul Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*