Coliziune între un autoturism și un autocar la intrarea în Movilița. Două persoane au murit

FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier între un autoturism și un autocar a avut loc, marți, la intrarea în localitatea Movilița, iar două persoane au murit.

IPJ Ialomița a anunțat că la data de 10 ianuarie, în jurul orei 14.30, pe DN2 la intrare în localitatea Movilița s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un autocar.

În urma impactului 2 persoane din autoturism, respectiv șoferul, un bărbat în vărstă de 61 de ani și o femeie de 57 de ani din comuna Bărbulești au decedat.

Traficul este blocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*