Percheziții în Urziceni într-un dosar de delapidare în formă continuată

FOTO IPJ Ialomița

O persoană a fost reținută în această dimineață de polițiștii ialomițeni, în urma a 6 percheziții domiciliare efectuate, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

La data de 26 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ialomița, cu sprijinul luptătorilor  pentru acțiuni speciale au pus în executare 6 mandate de percheziții domiciliară, în municipiul Urziceni.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite că în perioada februarie 2022 – februarie 2023, și-ar fi însușit peste 470 de tone de îngrășăminte chimice de la o societate agricolă, pe care le-ar fi revândut ulterior fără întocmirea de documente.

De la locațiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 2 tone de îngrășăminte, mai multe documente și alte mijloace de probă, precum și 1.660 de țigarete, provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere, 5 persoane, față de 1 dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de mâine, 27 aprilie să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii ialomițeni, în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „delapidare” dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*