Aproximativ 100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea religioasă ocazionată de sărbătoarea ”Izvorul Tămăduirii”

Jandarmi prezenți la o procesiune religioasă. FOTO Jandarmeria Ialomița

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor fi angrenate în perioada 08-14 mai, în misiuni de asigurare a măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor religioase ocazionate de sărbătoarea ”Izvorul Tămăduirii”, în municipiul Slobozia.

Activitățile debutează miercuri, 08 mai cu desfășurarea unei procesiuni religioase stradale, la care se estimează participarea unui număr mare de persoane, icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Parva fiind adusă la Catedrala Episcopală din Slobozia și apoi expusă spre închinarea enoriașilor la Mănăstirea ”Sfinții Voievozi”.

Măsurile adoptate de jandarmi vizează protecţia participanţilor pe timpul deplasării de la Catedrala Episcopală către Mănăstirea ”Sfinții Voievozi”. Totodată, în intervalul orar 14.30-16.00, vor fi instituite restricții de circulație pe bulevardele Chimiei și Matei Basarab.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*