Circulația rutieră a fost reluată pe podul de la intrarea în Slobozia

Circulația rutieră a fost reluată pe podul de la intrarea în Slobozia. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că începând de joi, 29 aprilie, s-a reluat circulația rutieră pe ambele căi de rulare pe podul situat pe DN 21, la intrarea localitatea Slobozia.

Potrivit DRSP Constanța, traficul rutier se va face cu următoarele condiții:

  • viteza maximă de deplasare pe pod va fi de 20 km/h;
  • se ridică restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone;
  • se instituie restricția de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone.

DRDP Constanța mai menționează că lucrările vor continua la infrastructură și albie, cu termen de finalizare 28 iunie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*