Cinci persoane, prinse de polițiștii ialomițeni în timp ce se aflau la volan fără a deține permise de conducere

Pe parcursul zilei de duminică, polițiștii de la rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița, fără a deține permise de conducere.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 16 mai, polițiștii ialomițeni au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, un tânăr de 19 ani, din județul Brăila și un bărbat de 49 de ani, din municipiul Fetești, au fost identificați în cadrul filtrelor rutiere, la volanul unor autoturisme, fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slobozia, a fost depistat conducând un moped pe raza comunei Perieți, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul etilotestului a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și pe raza municipiului Urziceni au fost identificați doi minori, de 16 și 17 ani, în timp ce conduceau mopede neînmatriculate și fără a deține permise de conducere.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*