Cercetat penal după ce a fost prins la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere

A pus în pericol circulația pe drumurile publice

Un bărbat din Țăndărei este cercetat de polițiști după ce a fost prins la volanul unui autoturism în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Polițiștii din Țăndărei, în timp ce executau, luni, 11 ianuarie, activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, din orașul Țăndărei.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului din Țăndărei, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea probelor de sânge.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*