Casă distrusă în urma unui incendiu provocat intenționat, în comuna Munteni-Buzău

Casă distrusă în urma unui incendiu provocat intenționat, în comuna Munteni-Buzău. FOTO ISU Ialomița

O locuință din comuna ialomițeană Munteni-Buzău a fost distrusă aproape în totalitate în urma unui incendiu pus de o mână criminală.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit, vineri seară, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Munteni-Buzău. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la întreaga casă și la o anexă gospodărească. Incendiul a fost lichidat la ora 23.10.

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au precizat sursele citate.

Au ars casa și anexa, în proporție de 80 la sută, cinci ferestre din PVC, șase uși, mobilier, bunuri electrocasnice și materiale textile. Din anexă au ars o bicicletă, două motoscutere și aproximativ doi metri cubi de lemne pentru foc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*