Căruțaș rănit într-un accident rutier petrecut în apropiere de Balaciu. Și căruțașul și șoferul implicat în incident se aflau în stare de ebrietate

Accident rutier petrecut în apropiere de Balaciu. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost rănit sâmbătă seară, după ce, în timp ce conducea o căruță pe DC 37, în afara localității Balaciu, a fost acroșat de un autoturism.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Balaciu conducea un autoturism pe DC 37, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, ce se afla pe partea carosabilă, condus de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului căruțașul a fost rănit și transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul în cazul șoferului autoturismului a fost de 0,79, iar în cazul căruțașului de 0,09.

În continuare se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*