Campanie de promovare a profesiei de polițist

Campanie de promovare a profesiei de polițist. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au desfășurat în această dimineață o campanie de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare, dar și de a le povesti o parte din activitățile pe care le desfășoară zi de zi.

Astfel, polițiștii de prevenire a criminalității, siguranță școlară,  rutieră,  protecția animalelor, resurse umane și apărări speciale au făcut echipă și au vizitat Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din municipiul Slobozia.

Elevii din anii terminali au descoperit principalele activități ale Poliției Române, având ocazia să adreseze întrebări legate de aspectele de interes pentru ei direct polițiștilor.

Polițiștii le-au prezentat elevilor condițiile legale de recrutare și criteriile specifice, documentele necesare pentru întocmirea dosarului, aspecte legate de probele de concurs, instituțiile de învățământ ale M.A.I. și le-au împărtășit propriile experiențe privind încadrarea în acest sistem.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*