Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în comuna ialomițeană Gheorghe Doja

Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier produs în comuna Gheorghe Doja. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost rănit vineri, 22 octombrie, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 11.00, pe raza comunei Gheorghe Doja.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Gheorghe Doja, și o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 77 de ani, ce a fost transportat la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier produs în comuna Gheorghe Doja. FOTO IPJ Ialomița

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*