Bărbat rănit ușor după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp, între localitățile Reviga și Miloșești

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp, între Reviga și Miloșești. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat de 30 de ani a ajuns la spital, duminică dimineață, după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe un câmp aflat între localitățile Reviga și Miloșești din județul Ialomița.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit duminică, 29 noiembrie, în jurul orei 08.10, cu o autospecială de descarcerare la un accident rutier între localitățile Reviga și Miloșești.

„Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în interiorul acestuia aflându-se doar o persoană neîncarcerată”, au precizat sursele citate.

În sprijinul pompierilor a sosit și o ambulanță SAJ Ialomița de la substația Slobozia, iar bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost monitorizat de echipajul medical, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*