Bărbat mort, după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu provocat de un scurtcircuit electric

Incendiu într-o gospodărie din comuna Drăgoești. FOTO arhiva.

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții, ca urmare a unui apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Drăgoești.

„La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița – substația Urziceni. Intervenția s-a efectuat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă. Pompierii au acționat mai bine de patru ore pentru stingerea flăcărilor care au înghițit în totalitate locuința, compusă din două dormitoare, o bucătărie și un hol, cu bunurile din aceasta.

„Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată, bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani”, au mai transmis sursele citate.

Potrivit pompierilor ialomițeni, focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, care a produs un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*