Pompierii ialomițeni intervin la o tentativă de suicid, în Fetești Gară

Mașină de pompieri. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină joi, 28 iulie, la o tentativă de suicid ce se petrece în Fetești Gară.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului intervine stația de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În sprijin s-au deplasat și un echipaj al SAJ Ialomița și două echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autoscară mecanică și perna pneumatică.

„Este vorba despre un bărbat, urcat pe un stâlp de electricitate, cu înălțimea de aproximativ 30 de metri, care amenință că se aruncă. Misiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

În cele din urmă bărbatul, un tână de 26 de ani, a fost convins să renunțe la tentativa de suicid. El a fost coborât de pe stâlp și predat echipajului SAJ aflat la locul intervenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*