Bărbat din Țăndărei, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Bărbat din Țăndărei, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuită de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetări a reieșit că pe parcursul anului 2022, în mod repetat, persoana bănuită ar fi comercializat cocaină consumatorilor din județul Ialomița.

În cursul zilei de 26 ianuarie, au fost puse în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Țăndărei, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. La aceeași dată, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, la data de 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița a dispus arestarea preventivă a persoanei pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*