ILnews TV: Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean Slobozia,  despre proiectele de la unitatea medicală

Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, Liviu Patrichi, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Cu acest prilej, Liviu Patrichi a vorbit despre pandemie și despre provocările cu care s-a confruntat unitatea medicală în această perioadă.

El s-a referit și la proiectele de la Spitalul Județean Slobozia, unul dintre cele mai importante fiind extinderea blocului operator, iar din acest motiv mai multe secții vor fi mutate în alt corp de clădire.

De asemenea, Liviu Patrichi a vorbit și despre nevoia de personal și despre modul în care conducerea spitalului încearcă atragerea de cadre medicale, oferindu-le acestora o locuință, explicând însă că este dificil să convingă medici să vină la Slobozia în cazul în care concurează cu alte spitale din țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*