Laureații Galei Sportului Ialomițean 2023 de la secția de Kempo a CSM Unirea Slobozia au fost premiați

FOTO CSM Unirea Slobozia

Laureații Galei Sportului Ialomițean 2023 de la secția de Kempo a CSM Unirea Slobozia au fost premiați de profesorul Marin Cruțu, Directorul Direcției Județene de Sport Ialomița.

Au fost felicitați pentru rezultatele foarte bune: Irina Cîrstea, Valentin Milea, Luca Milea, Alexandru Ionescu și antrenorul emerit Mihai Manea.

“Le urăm mult succes și pe mai departe, mai cu seamă că, deja, 2024 se anunță un an cel puțin la fel de bun pentru secția de Kempo de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia !” – CSM Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*