Bărbat din Focșani, depistat pe raza municipiului Slobozia cu adeverință de angajator falsă. 

Forțe impresionante de poliție au fost postate la intrările în localități. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost depistat de polițiștii ialomițeni, în municipiul Slobozia, cu adeverință de angajator falsă.

Astfel, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au acționat conform prevederilor legislative în contextul măsurilor dispuse ca urmare a carantinării municipiului Slobozia.

Cu această  ocazie, în cadrul filtrului rutier constituit la intersecția Bulevardului Chimiei cu Șoseaua de Centură a fost identificată în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 30, din județul Vrancea.

În urma solicitării documentelor de identitate și a actelor ce justifică deplasarea, acesta a prezentat o adeverință de salariat emisă la data de 23 noiembrie, prin care atestă faptul că este angajat al unei societăți din municipiul Focșani.

În urma interogării bazei de date a rezultat faptul că bărbatul are contractul de muncă suspendat, existând suspiciuni că datele menționate în adeverință sunt false.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „falsul în declarații” şi „uz de fals”, urmând ca cercetările să se desfășoare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*