Bărbat din Fetești, reținut după ce a furat mai multe obiecte de uz casnic din locuința unui bătrân

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de furtul unor obiecte de uz casnic din locuința unei persoane din municipiul Fetești.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, duminică, 12 februarie, polițiștii de ordine publică din Fetești au fost sesizați după ce un bărbat ar fi intrat în casa unui bătrân din municipiul Fetești, de unde ar fi sustras un televizor și o drujbă.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că persoana bănuită ar fi pătruns în locuința victimei prin spargerea ușii de acces, ar fi sustras bunurile susmenționate, după care a părăsit locul faptei.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost identificat la scurt timp, precum și bunurile în cauză, ce au fost restituite proprietarului.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și influențarea declarațiilor, fapte prevăzute și pedepsită de Codul Penal.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*