Bărbat din comuna ialomițeană Stelnica, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării

Bărbat din Stelnica, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat din comuna Stelnica a fost amendat cu 1.000 de lei, miercuri, 19 mai, de polițiștii ialomițeni, pentru că nu a respectat măsura carantinării.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Stelnica, în cadrul acțiunilor de verificare la persoanele izolate la domiciliu sau aflate în carantină, au constatat că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comună, nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, conform deciziei Direcției de Sănătate Publică Ialomița, nefiind găsit la adresa declarată.

„Față de persoana în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 1000 de lei. Atragem atenția că respectarea prevederilor legale nu este opțională, sens în care astfel de verificări vor fi organizate zilnic, în vederea asigurării unui climat optim de legalitate și de sănătate”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*