Echipa de handbal junioare 2 a CSM Unirea Slobozia a câștigat cu 50 – 15 meciul cu CSS Ilfov

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Unirea Slobozia a câștigat într-o manieră categorică, cu 50 – 15 meciul cu CSS Ilfov

“Victorie categorică pentru echipa noastră, în ultima etapă a sezonului regulat. La finalul jocului, antrenorul Alexandru Ivan s-a declarat foarte mulțumit de evoluția tuturor elevelor sale” – CSM Unirea Slobozia.

Pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au marcat: Mateescu 10 goluri, Sîrghi 9, Ciochinaru 9, Trifa 7, Chirca 5, Oprea 5, Antohi 2, Iancu 1, Ciupercă 1, Vintilescu 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*