Bărbat din comuna Borănești, reținut de poliţiştii ialomițeni după ce a violat-o pe fata concubinei sale

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 49 ani, din comuna Borănești, a fost reținut de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că prin folosirea forței fizice ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără în vârstă de 25 de ani, fata concubinei sale.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii de investigații criminale din Urziceni au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat de 49 de ani, bănuit că, în noaptea de 13/14 aprilie, ar fi violat o tânără de 25 de ani, fata concubinei sale, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Borănești.

În cursul zilei de luni, 16 mai, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni pe bază de mandat de aducere, iar în baza probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*