Bărbat din Cernavodă, rănit într-un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea ialomițeană Rași

Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea ialomițeană Rași. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat din Cernavodă a fost rănit într-un accident rutier petrecut, luni dimineață, în jurul orei 02.30, pe DJ 201B, la ieșirea din localitatea ialomițeană Rași.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din orașul Cernavodă, conducea un ansamblu auto pe DJ 201 B, din direcția Lehliu Gară către localitatea Ciochina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea corporală a conducătorului auto, ce a fost transportat la Spitalul din Lehliu Gară pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*