Bărbat din Axintele, reținut de polițiștii ialomițeni pentru lovire și amenințare

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 38 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, în urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 6/7 martie, pe raza comunei Axintele, bărbatul cercetat, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice l-ar fi lovit pe concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 44 ani. Ca urmare a agresiunii, bărbatul a suferit leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 30 martie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul de 38 ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*