Bărbat condamnat la închisoare pentru că a condus beat și fără permis, capturat de polițiștii ialomițeni

Acțiune de amploare cu efective mărite la Bărbulești, FOTO IPJ Ialomița
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști. FOTO arhivă IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au acţionat, luni, pe raza comunei Sălcioara pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 24 de ani, din comuna Sălcioara, pe numele căruia Judecătoria Lehliu Gară a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, având de executat pedeapsa privativă de libertate de 2 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*