Avarie RAJA pe Șoseaua București din orașul ialomițean Căzănești

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe Șoseaua București din orașul Căzănești, județul Ialomița, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 23 iunie, în intervalul orar 14.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: București, Stadionului, Pompierilor, Eternității, Muzicanți și Bentului.

Reprezentanții societății cer scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigură însă că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*