Avarie RAJA în Țăndărei: Furnizarea apei întreruptă temporar pe mai multe străzi

Echipele RAJA intervin duminică, 28 mai, pentru remedierea avariei survenite pe o conductă de alimentare cu apă, de pe strada Ciocârliei din orașul Țăndărei. Ca urmare a lucrărilor de reparație, furnizarea apei va fi întreruptă temporar pe mai multe străzi din zonă.

Astfel, furnizarea apei potabile a fost întreruptă, până la ora 13.00, pe străzile Ciocârliei, Bucegi, Pescărușului, Zambilei și Digului, parțial. În urma acestei întreruperi, utilizatorii din zonă vor fi afectați, iar echipele de intervenție își cer scuze pentru neplăcerile create.

RAJA asigură locuitorii din Țăndărei că echipele de intervenție vor depune toate eforturile necesare pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*