Autoturism cuprins de flăcări pe o stradă din municipiul Fetești

Autoturism cuprins de flăcări pe o stradă din municipiul Fetești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 9 aprilie, pentru a stinge flăcările izbucnite la un autoturism, pe o stradă din municipiul Fetești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Fetești.

„Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă s-a deteriorat compartimentul motor al autoturismului și planșeul de bord al acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Cel mai probabil, incendiul s-a datorat unui cablu electric defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*