Autoturism BMW implicat într-un accident rutier în Perieți: trei peroane, între care un copil, au ajuns la spital

Accident rutier în Perieți: trei peroane, între care un copil, au ajuns la spital. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină marți, 18 aprilie, în localitatea Perieți, în ajutorul victimelor unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism BMW.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În sprijinul salvatorilor au intervenit și două ambulanțe ale Serviciului Județean Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, doi adulți și un minor în vârstă de aproximativ nouă ani. După acordarea primului ajutor medical la fața locului, cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Polițiștii Serviciului Rutier urmează acum să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*