Autorul unei spargeri la un magazin din Slobozia a fost prins de către polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă săvârșită în noaptea de 15 spre 16 februarie. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 15 spre 16 februarie, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras suma de 300 de lei.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*