Autocamion încărcat cu cherestea, răsturnat în afara părții carosabile

Autocamion încărcat cu cherestea, răsturnat în afara părții carosabile. FOTO ISU Ialomița

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 02.00 pe DN 21A, în zona orașului Țăndărei. Autocamionul, încărcat cu aproximativ 22 de tone de cherestea stivuită în pachete s-a răsturnat în afara părții carosabile, o parte din încărcătură ajungând în șanț.

Potrivit ISU Ialomița, conducătorul autotrenului, un bărbat de 44 de ani, a suferit o ușoară leziune la nivelul capului și a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, de unde a revenit la locul accidentului după ce i-a fost îngrijită rana.

Pompierii Gărzii de intervenție Țăndărei au intervenit la locul accidentului, unde au decuplat bornele de la bateria autotrenului. Mai mult, întrucât acesta prezenta scurgeri de combustibil lichid inflamabil (motorină), au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în zonă până în zorii zilei.

Partea din spate a autocamionului a rămas pe carosabil, motiv pentru care un sens de mers a fost blocat încă din momentul producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*