Accident mortal pe DN 3A, în apropiere de Fetești, petrecut în seara zilei de Crăciun

Accident mortal pe DN 3A, în apropiere de Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 35 de ani a murit în seara zilei de Crăciun, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 23.30, pe DN 3A, în afara localității Fetești.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Fetești, conducea un autoturism pe DN 3A, din direcția Drajna către Fetești, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul șoferului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*