Atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă și pentru județul Ialomița

Atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă și pentru județul Ialomița

O atenționare meteorologică Cod Galben de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică temporară accentuată, ce vizează și jumătatea de est a județului Ialomița, va intra în vigoare începând de luni, 31 mai, de la ora 12.00, și va fi valabilă până marți la ora 21.00.

În intervalul menționat, în Dobrogea, în estul și nord-estul Munteniei și în jumătatea de sud a Moldovei va ploua însemnat cantitativ. În Banat, Crișana, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, în vestul și nord-vestul Munteniei, precum și în jumătatea de nord a Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 l/mp și, pe arii restrânse, 40 – 50 l/mp.

Mai multe informații găsiți pe: http://www.meteoromania.ro/avertizari/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*