ANI a constatat că un consilier local din Amara s-a aflat în stare de incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate. FOTO ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat că un Valeriu Stanciu, consilier local din cadrul Consiliului Local al orașului Amara, s-a aflat în stare de incompatibilitate.

“S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 mai 2021 – 19 mai 2022, întrucât a exercitat simultan cu funcția de consilier local și funcția de președinte al Adunării Generale a Acționarilor în cadrul unei societăți comerciale de interes local, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. e) din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 227, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019” – Agenția Națională de Integritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*