Angajări la Ovidius Clinical Hospital: unitatea sanitară se extinde și caută medici specialiști sau primari

Angajări la Ovidius Clinical Hospital: unitatea sanitară se extinde și caută medici specialiști sau primari. FOTO: OCH

Ovidius Clinical Hospital (OCH) din Constanța face angajări și caută medici specialiști sau primari, dar și fizicieni medicali.

OCH dorește să atragă în rândurile sale medici specialiști sau primari în specialități paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie ș.a.) și specialități chirurgicale și fizicieni medicali. De asemenea, OCH caută și profesionalism și implicare, dar și abilități de comunicare, empatie și orientare către pacient.

Ovidius Clinical Hospital oferă și mai multe argumente pentru a fi ales de medici. Este cel mai mare și modern spital privat din Sud-Estul României, oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, are o echipă valoroasă, multidisciplinară, se bazează pe aparatură performantă, de ultimă generație și își desfășoară activitatea într-un mediu la standarde internaționale.

Totodată, OCH își prețuiește personalul, încurajează dezvoltarea și perfecționarea sa continuă, personalizează serviciile medicale și programul medicilor noștri și își extinde gama de servicii, prin deschiderea unui nou centru.

Cei care doresc să facă parte din echipa OCH pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: office@ovidius-ch.ro. Informații suplimentare la telefon 0241/480.400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*